ESTATE ITALIANA
- Αφιέρωμα Μαΐου
- Εθνική Κουζίνα
- Ιταλικό Φαγητό
- Επίπεδο Advanced
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
‘Ένα υπέροχο καλοκαιρινό Ιταλικό μενού με τυπικά υλικά και τεχνικές της παράκτιας Ιταλίας. Θα μάθετε να διαχειρίζεστε ευαίσθητες θαλάσσιες πρώτες ύλες, δημιουργώντας εύγευστα κυρίως πιάτα.
Bόνγκολε με αχιβάδες, ένα γευστικό Βενετσιάνικο πιάτο, που εφεύραν οι χωρικοί και έγινε σύμβολο της περιοχής.
Πάστα με φρούτα της θάλασσας, χειροποίητη πάστα με φρέσκα οστρακοειδή, μια συνταγή που παραπέμπει σε καλοκαίρι.
Μαύρο ριζότο με σουπιά και φύλλο χρυσού, ένα χορταστικό πιάτο, με το άρωμα του μελανιού της σουπιάς που περικλείει ιδιαίτερες τεχνικές προκλήσεις, όπως το ριζότο και το σωστό μαγείρεμα της σουπιάς. Το πιάτο αυτό, εκπαιδεύει στην αισθητική του πιάτου, αλλά και σε μοναδικές τεχνικές. Ο χρυσός του προσδίδει λάμψη και χρώμα.
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.