ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΚΕΛΙΑ ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ
- Αφιέρωμα Μαΐου
- Εθνική Κουζίνα
- Ιταλικό Φαγητό
- Επίπεδο Basics
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Από την Σικελία στο Μιλάνο, ετοιμάζουμε 3 πιάτα που κατακτούν τις Ιταλικές γεύσεις:
Προερχόμενο από τη Σικελία, το Aranchini εξελίχθηκε στην τυπική νοστιμιά της γιορτής της Santa Luccia αλλά και σε πασίγνωστο ορεκτικό σε Ιταλικά εστιατόρια ανά τον κόσμο. Χρυσαφένια και τραγανά, με μαλακή γέμιση θα τα σερβίρουμε σε φωλιά παρμεζάνας για ένα πραγματικά καλαίσθητο αποτέλεσμα. Συνεχίζουμε με ένα απολαυστικό κοτόπουλο με προσούτο και φασκόμηλο, όπου θα τα συνοδέψουμε με πολέντα ψητή και σάλτσα κρασιού. Ολοκληρώνεται το μενού με ένα ανάλαφρο επιδόρπιο με φράουλες σε κρέμα μασκαρπόνε.
Λεπτά αρώματα και χρωματικές αντιθέσεις για μια ολοκληρωμένη πρόταση.
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.