16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

CATALONIA CAKE

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
16/04/2019 17:00   -   21:00
ΚΟΣΤΟΣ
ΜΟΝΟ 39,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Ζωγράφος Γιάννης
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
65
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Απριλίου
  • Cakes
  • Επίπεδο Advanced
  • Τεχνικά Ζαχαροπλαστικής
CATALONIA CAKE

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Catalonia Cake, πήρε το όνομα του από το υπέροχο χρώμα του βερίκοκου που θυμίζει την Καταλονία. Για τον Kevin Pannier στο Mandarin Oriental ένα από τα πιο γνωστά 5* ξενοδοχεία και για τα επιδόρπια του το πιο σημαντικό είναι το άρωμα και η γεύση. 
Το επιδόρπιο αυτό θα μας ταξιδέψει στην Νότια Γαλλία με το αφράτο dacquoise αμυγδάλου, την Crème Brulee αρωματισμένη με rosemary και λαχταριστή mousse βανίλιας. Τα βερίκοκα θα τα χρησιμοποιήσουμε σε κουλί, αλλά και ψητά και θα απολαύσουμε έναν εντυπωσιακό συνδυασμό τους.
 
Αναλυτικά οι τεχνικές που θα διδαχθούμε: Dacquoise αμυγδάλου | Rosemary crème brulee | Μousse βανίλια | Κουλί βερίκοκο | Ψητά βερίκοκα

 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «CATALONIA CAKE»!