16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

PETITS GâTEAU – MODERN TECHNIQUES

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
4/04/2019 10:00   -   15:30
ΚΟΣΤΟΣ
79,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Ζωγράφος Γιάννης & Κατσάρας Γιάννης
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
65
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Απριλίου
  • Επίπεδο Mastering
  • Τεχνικά Ζαχαροπλαστικής
PETITS GâTEAU – MODERN TECHNIQUES

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Εξαιρετικό σεμινάριο που επικεντρώνεται στις σύγχρονες τεχνικές των petit gateau και στην αυστηρή εκτέλεσή τους για την δημιουργία εντυπωσιακών γεύσεων. Ουσιαστικά, η κατηγορία επιδορπίων που ονομάζεται petits gateaux συνδυάζει όλα τα στοιχεία των entremet  ή των mousse cake (με ποικιλία σε υφές, γεύσεις, συστατικά), αλλά προσφέρονται σε ατομικές μερίδες, που απολαμβάνεται σε όχι περισσότερο από 3 έως 5 μπουκιές. 
 
Για την παραγωγή τους, απαιτείται συνδυαστική γνώση και δεξιοτεχνία σε ολόκληρη την ζαχαροπλαστική τέχνη.  Τα petits gateaux είναι ιδανικά για μπουφέδες σε καθρέφτες, γλυκά βιτρίνας για ζαχαροπλαστεία και εστιατορικά γλυκά.
 
Το σεμινάριο διεξάγεται με δύο εκπαιδευτές, οι οποίοι θα επιδείξουν διαφορετικές γεύσεις και λογικές στην δημιουργία petit gateaux για να καλύψουν μία μεγάλη παλέτα γεύσεων και προτάσεων. 
 
Ο Γιάννης Κατσαρας παρουσιάζει μία μοναδική τάρτα βατόμουρο με τις γεύσεις από φιστίκι Αιγίνης σε κρέμα, εναρμονισμένο με μους και κουλί βατόμουρο σε κόκκινο μίρορ κόκκινο. Επιπλέον, δημιουργεί ως ατομικό γλυκό- το caramel- όπου η μαλακή καραμέλα συνδυάζεται με φιστίκια, βανίλια Μαδαγασκάρης και γλάσο καραμέλας.
 
Ο Γιάννης Ζωγράφος ετοιμάζει ελληνικό cheesecake με παστέλι από φιστίκι Αιγίνης και μαυροσούσαμο, κρέμα τυριού με ανθότυρο και μέλι και αφρό εσπεριδοειδών με καρυκεύματα, ενώ παράλληλα ανακαλύπτουμε τις λιτές γεύσεις από το Matcha με mousse από Ιαπωνικό matcha, κρεμώ μάνγκο, κράμπλ βασιλικού και κονφί πορτοκάλι. 

 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «PETITS GâTEAU – MODERN TECHNIQUES»!