THE ART OF SMOKING ( ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ)
- Αφιέρωμα Μαρτίου
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Λίγα λόγια για τους CHEFISTRY
Οι αληθινές συνεργασίες μεταξύ Μάγειρων και Επιστημόνων ξεκίνησαν μόλις στις αρχές της περασμένης δεκαετίας και παρουσίασαν καινούργιους τρόπους για τη μεταμόρφωση ενός πιάτου, ακόμη και σε παραδοσιακά πλαίσια. Σε ευθυγράμμιση με αυτό, η CHEFistry βασίζεται στη συνεργασία δύο Σεφ, δύο Χημικών και ενός Τεχνολόγου Τροφίμων, αποτελώντας έτσι μια εξαιρετικά συμπληρωματική ομάδα.
Δρ. Χαράλαμπος Φωτάκης – Χημικός / Ερευνητής
Παράσχος Χριστοδούλου – PhD Χημικός / Ερευνητής
Σεφ Αριστείδης Γεωργαλής - B.Sc Τεχνολόγος Τροφίμων
Σεφ Παναγιώτης Γεωργαλής
Ειρήνη Δημητροπούλου - B.Sc Τεχνολόγος Τροφίμων, M.Sc στη Διαιτολογία & Διατροφή
Η καινοτόμος προσέγγιση τους αναδεικνύεται μέσα από την πρωτοπόρα ‘’καινοτόμο’’ κουζίνα που εστιάζει στη διάδοση των επιστημονικών γνώσεων σχετικά με τις μαγειρικές τεχνικές και τις γαστρονομικές αξιώσεις.
Απευθύνονται σε επαγγελματίες, σεφ λάτρεις της κουζίνας, με στόχους τη σωστή εκμάθηση των μαγειρικών τεχνικών, αλλά και την εξοικείωση με τις μοντέρνες μεθόδους μαγειρικής.
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.