ΧΟΙΡΙΝΟ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ
- Αφιέρωμα Μαρτίου
- Very Popular
- Κρέας
- Επίπεδο Advanced
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Γήινες, γλυκές, ελαφρώς μεθυστικές στις σάλτσες του, οι γεύσεις που παίρνει το χοιρινό κρέας στην Λατινική Αμερική αποτελούν μία από τις πιο νόστιμες τάσεις του 2019! Από την Κούβα, στην Κολομβία έως και το Puerto Rico, ετοιμάζουμε 3 συνταγές με βάση το χοιρινό και τον συνδυασμό του γλυκού, ξινού και της δριμείας γεύσης.
Η Κούβα δημιούργησε το Cuban Mojo, μία συνταγή χοιρινού που δοξάζεται σε όλο τον κόσμο και την γνωρίσαμε στην ταινία “Chef”, όπου μυρωδικά, μπαχαρικά και φρούτα αναμειγνύονται στο τέλειο μαρινάρισμα πριν το χοιρινό ψηθεί και κάνει κρούστα!
Επιπλέον, Colombian-Style χοιρινή κοιλίτσα ή αλλιώς Chicharron Colombiano, μία συνταγή που έχει μπει δυναμικά στα μπαρ ως αλμυρό συνοδευτικό ποτού και αποτελεί την τέλεια τραγανή υφή σε κρέας που θα μπορούσατε να δοκιμάσετε.
Τελευταία συνταγή από το Puerto Rico με το Pernil Asado. Αυτή η συνταγή συνδυάζει 3 τεχνικές για 3 σκοπούς: το adobo που περιέχει μια καλή δόση σκόρδου φέρνει τη γεύση στο χοιρινό, το asado al horno ή το ψητό φούρνου επιτρέπει στο δέρμα να πάρει χρώμα και να γίνει τραγανό, ενώ το μαγείρεμα σε χαμηλή θερμοκρασία μαζί με τα μυρωδικά εξασφαλίζει την ζουμερή υφή του κρέατος.
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.