16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

ΧΟΙΡΙΝΟ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
2/03/2019 17:00   -   22:00
ΚΟΣΤΟΣ
31,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Μαγειρικής

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Χρυσικόπουλος Χρήστος
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
35
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Μαρτίου
  • Very Popular
  • Κρέας
  • Επίπεδο Advanced
ΧΟΙΡΙΝΟ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Γήινες, γλυκές, ελαφρώς μεθυστικές στις σάλτσες του, οι γεύσεις που παίρνει το χοιρινό κρέας στην Λατινική Αμερική αποτελούν μία από τις πιο νόστιμες τάσεις του 2019! Από την Κούβα, στην Κολομβία έως και το Puerto Rico, ετοιμάζουμε 3 συνταγές με βάση το χοιρινό και τον συνδυασμό του γλυκού, ξινού και της δριμείας γεύσης. 

Η Κούβα δημιούργησε το Cuban Mojo, μία συνταγή χοιρινού που δοξάζεται σε όλο τον κόσμο και την γνωρίσαμε στην ταινία “Chef”, όπου μυρωδικά, μπαχαρικά και φρούτα αναμειγνύονται στο τέλειο μαρινάρισμα πριν το χοιρινό ψηθεί και κάνει κρούστα! 
Επιπλέον, Colombian-Style χοιρινή κοιλίτσα ή αλλιώς Chicharron Colombiano, μία συνταγή που έχει μπει δυναμικά στα μπαρ ως αλμυρό συνοδευτικό ποτού και αποτελεί την τέλεια τραγανή υφή σε κρέας που θα μπορούσατε να δοκιμάσετε. 
Τελευταία συνταγή από το Puerto Rico με το Pernil Asado. Αυτή η συνταγή συνδυάζει 3 τεχνικές για 3 σκοπούς: το adobo που περιέχει μια καλή δόση σκόρδου φέρνει τη γεύση στο  χοιρινό, το asado al horno ή το ψητό φούρνου επιτρέπει στο δέρμα να πάρει χρώμα και να γίνει τραγανό, ενώ το μαγείρεμα σε χαμηλή θερμοκρασία μαζί με τα μυρωδικά εξασφαλίζει την ζουμερή υφή του κρέατος. 

 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ΧΟΙΡΙΝΟ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ»!