16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

ΣΟΛΟΜΟΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
27/03/2019 17:00   -   21:00
ΚΟΣΤΟΣ
ΜΟΝΟ 39,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Μαγειρικής

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Κατσαριώτης Νίκος
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
65
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Μαρτίου
  • Θαλασσινά
ΣΟΛΟΜΟΣ

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Τα λιπαρά ψάρια έχουν πλούσιες και έντονες γεύσεις. Ειδικά ο σολομός όμως αφήνει μία βελούδινη αίσθηση στον ουρανίσκο, κάνοντας τις γεύσεις του πιο εύκολες και οικείες στον ουρανίσκο. Μαγειρικά περιορίζεται πολύ από συνηθισμένες συνταγές και εκτελέσεις, την στιγμή που θα μπορούσε να χαρίσει μοναδικά πιάτα. Στο μάθημα προσεγγίζουμε διαφορετικές τεχνικές για την μαγειρική παρασκευή του και συνταιριάζουμε με υλικά που δίνουν αρμονία στις γεύσεις του. 

Ετοιμάζουμε την απλή εκδοχή του σολομού σε τύπου μαρινέ στιγμής παρασκευή για να δούμε το ιδανικό του ψήσιμο. Επιπλέον, ανακαλύπτουμε ένα ιδιαίτερο πιάτο: σολομό σε κρούστα καρυδιού όπου η γεύση του καβουρντίσματος στους καρπούς και η αίσθηση ελαφριού καπνίσματος δένουν ιδανικά με την λιπαρότητα του ψαριού κάνοντας τον συνδυασμό  μοναδικό. Τέλος, τυλίγουμε τις  λιπαρές γεύσεις του σολομού σε σφολιάτα και δένουμε με τις γήινες ενός ντουξέλ μανιταριών, δημιουργώντας μία νέα πλέον γεύση!  

 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ΣΟΛΟΜΟΣ»!