16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

ΤΟΝΟΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
13/03/2019 17:00   -   21:00
ΚΟΣΤΟΣ
44,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Μαγειρικής

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Κατσαριώτης Νίκος
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
65
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Μαρτίου
  • Θαλασσινά
ΤΟΝΟΣ

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Έχουμε συνηθίσει να βρίσκουμε τόνο όλο τον χρόνο, βακουμαρισμένο και κόκκινο, έτοιμο για sashimi. Ωστόσο, ο τόνος είναι καθαρά εποχιακό ψάρι που αλιεύεται από Ιούνιο μέχρι Οκτώβριο. Αυτό το κοπαδιαστό ψάρι που συχνάζει στις Βόρειες Σποράδες και ειδικά στην Αλόννησο είναι ο Ελληνικός λευκόσαρκος τόνος που σπάνια βρίσκουμε στην αγορά φρέσκο. Η γεύση του δεν μοιάζει με αυτή του λευκόσαρκου ψαριού, αλλά περισσότερο θυμίζει τις γεύσεις μίας μπριζόλας. Για τις ανάγκες του μαθήματος ανακαλύπτουμε τεχνικές που αναδεικνύουν το κρέας του στο μέγιστο. 
 
Ετοιμάζουμε την εκπληκτική σαλάτα Νισουάζ που από μόνη της αποτελεί ένα γεύμα προσεχτικά επιτηδευμένο μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας με τόνο, κηπευτικά εποχής και αυγό ποσέ, συνεχίζουμε με το εξαιρετικά ψημένο σουβλάκι τόνου, τόσο όσο χρειάζεται, για να μη σφίξει και στεγνώσει το πολύτιμο κρέας του, αλλά και ετοιμάζουμε τόνο με φινόκιο σε έναν συνδυασμό που το ένα συμπληρώνει γευστικά το άλλο σε πλήρη ισορροπία. 
 
Το μάθημα έχει την δική του γευστική ανωτερότητα, αλλά και δεξιοτεχνία κατά το ψήσιμο του τόνου.

 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ΤΟΝΟΣ»!