16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

JAPANESE FOOD MASTERCLASS

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
27/03/2019 11:00   -   16:00
ΚΟΣΤΟΣ
79,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εξειδικευμένα Μαθήματα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Γεωργαλά Μαρία
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
65
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Μαρτίου
  • Very Popular
  • Ιαπωνική Κουζίνα
  • Ιταλικό Φαγητό
  • Επίπεδο Mastering
  • new
JAPANESE FOOD MASTERCLASS

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Η Ιαπωνική Κουζίνα έχει παύσει να αποτελεί μία διεθνή μαγειρική μόδα. Πλέον αποτελεί βασικό στοιχείο έμπνευσης για την δημιουργία πιάτων που θέλουν να εντυπωσιάζουν με την επιτηδευμένη απλότητα τους. 
 
Το εκπαιδευτικό σεμινάριο έχει ως στόχο να σας εκπαιδεύσει στις τεχνικές μαγειρικής της Ιαπωνικής Κουζίνας με επιπλέον έμφαση στο sushi, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις ένταξης σε εξειδικευμένο εργασιακό περιβάλλον ή την βαθιά κατανόηση των τεχνικών με στόχο την υιοθέτηση τους σε πιάτα Δημιουργικής Κουζίνας.
Δίνεται μεγάλη σημασία στην κατανόηση των Ιαπωνικών υλικών (με σημεία εύρεσης εξειδικευμένων υλικών), ενώ παράλληλα το πρόγραμμα εισάγει τους μαθητές σε δεξιότητες και τεχνικές φιλεταρίσματος.
 
Αναλυτικά το σεμινάριο επικεντρώνεται στις παρακάτω τεχνικές:
Φιλετάρισμα σολομού – φιλετάρισμα τόνου (loin)
Miso soup και τεχνικές miso paste
Sushi (Maki, Uramaki, Nigiri)
Tuna Tataki
Pan fried Dumblings Gyoza
 
To σεμινάριο απευθύνεται σε: Chef, μάγειρες, σπουδαστές μαγειρικής, ιδιοκτήτες και στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
 
*  Ελάχιστη Συμμετοχή 7 άτομα
 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «JAPANESE FOOD MASTERCLASS»!