MILLEFEUILLE
- Αφιέρωμα Φεβρουαρίου
- Επίπεδο Basics
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Οι φανατικοί οπαδοί του μιλφέιγ μάχονται ανάμεσα στην κρέμα pâtissière ή την σαντιγί, αλλά οι τρεις στρώσεις φύλλου με pâte feuilletée είναι αδιαπραγμάτευτες. Για να είναι νόστιμο το μιλφέιγ πρέπει το φύλλο να παραμένει τραγανό και η κρέμα να έχει δέσει καλά.
Για topping υπάρχουν διαφορετικές επιλογές ανάμεσα από αρωματικό γλάσο ζάχαρης, ζάχαρη άχνη και σοκολάτα. Εμείς θα δούμε 2 διαφορετικές εκδοχές γέμισης και μασκαρίσματος με γέμιση σοκολάτα και κρέμα pâtissière στο γλυκό με τα χίλια φύλλα…
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.