ΤΟ ΑΥΓΟ & ΤΕΧΝΙΚΕΣ
- Αφιέρωμα Φεβρουαρίου
- Αυγά
- Επίπεδο Basics
- Τεχνικές
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Το αυγό εκτός από γευστικό είναι και ιδιαιτέρως θρεπτικό για τον οργανισμό μας αποτελεί ένα από τα πιο βασικά μαθήματα της μαγειρικής Τέχνης. Έχει ιδιαιτερότητες τόσο στις τεχνικές παρασκευές του, όσο και ως μέσο δεσίματος (liaison) σε σάλτσες. Κόβει εύκολα, δεν συντηρείται, απαιτεί συγκεκριμένες θερμοκρασίες για ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα και θέλει γνώση στην χρήση του.
Στο μάθημα αυτό εκπαιδευόμαστε σε μοναδικές τεχνικές που θα απογειώσουν τις συνταγές αυτούσιες και συνδυαστικές! Αυγά τεχνικής μουλέ (φόρμας) με κρέμα σπανάκι, αυγά τεχνικής sur le plat, αυγά τεχνικής en cocotte, αλλά και ομελέτα σε 2 διαφορετικές εκδοχές, την Γαλλική και την Ελληνική. Το μάθημα αυτό είναι σημαντικό τόσο για την προετοιμασία ενός ιδανικού πρωινού, όσο και για την γενικευμένη χρήση τους στην μαγειρική.
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.