16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

ΜΑΥΡΟΣ ΧΟΙΡΟΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
26/02/2019 17:00   -   21:00
ΚΟΣΤΟΣ
44,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Μαγειρικής

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Χρυσικόπουλος Χρήστος
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
65
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Φεβρουαρίου
  • Κρέας
  • Επίπεδο Advanced
ΜΑΥΡΟΣ ΧΟΙΡΟΣ

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Η πιο αρχαία ράτσα χοίρου στον Ελλαδικό χώρο. Αρχαία όσο και οι ιστορίες για την εκτροφή ζώων έξω από το παλάτι του Οδυσσέα… και ιδιαίτερη μιας και ενδέχεται να ήταν η μοναδική ποικιλία χοίρου στην Ευρώπη. Μάλιστα ενδέχεται η εκτροφή του να ταξίδεψε έως την Ιταλία και Ισπανία για να μας δώσει τα δικά τους γνωστά Patta Negra και Nero di Nebrodi. Μία ράτσα που χρειάστηκε έρευνα και κόπο από Έλληνες κτηνοτρόφους για να συνεχίσει να αναπαράγεται, ακόμα και μετά τον σχεδόν αφανισμό της. Δίνει προϊόντα εξαιρετικής γαστρονομικής αξίας και μπορούμε να παινευόμαστε για την δική  μας αυτόχθονα ποικιλία.  

Το πιο κόκκινο κρέας του έχει ελαφρώς περισσότερο λίπος και είναι πιο "χυμώδες" από τα γνωστά χοιρινά κρέατα, ενώ γευστικά θεωρείται ανώτερο! Στο σεμινάριο εκπαιδευόμαστε σε 3 διαφορετικές τεχνικές μαγειρικής για να ανακαλύψουμε τις τεχνικές που αναδεικνύουν τέλεια το ψήσιμο αυτού του μοναδικά γευστικού κρέατος. Από κότσι στον φούρνο σε μπριζόλα στην σχάρα μέχρι σπάλα στην κατσαρόλα, συνδυάζεται με μανιτάρια, φρούτα του δάσους και μήλα και προσφέρει μία ανεπανάληπτη εκπαιδευτική εμπειρία.

 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ΜΑΥΡΟΣ ΧΟΙΡΟΣ»!