JOEL RENO
- Αφιέρωμα Ιανουαρίου
- Επίπεδο Advanced
- Σε Επανάληψη
- Τεχνικά Ζαχαροπλαστικής
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Ο εξαιρετικός ζαχαροπλάστης του French Pastry School σε ένα γλύκισμα που περιλαμβάνει διαφορετικές στρώσεις γεύσεων να εναλλάσσονται με τα αρώματα της φράουλας και να έρχονται σε πλήρη αρμονία με το φιστίκι. Φινετσάτο κέικ φιστικιού με κρέμα λευκής σοκολάτας, στρώσεις ζελέ φράουλας και υπέροχα αεράτα μαρεγκάκια με άρωμα πορτοκαλιού και βασιλικού!
"Η σοκολάτα είναι ευπροσάρμοστη, γευστική και όμορφη. Κάθε χρόνος που περνάει, μου δίνει ικανοποίηση όταν την δουλεύω".
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.