ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΙ
- Αφιέρωμα Μαρτίου
- Ψάρι
- Επίπεδο Advanced
- new
- Θαλασσινά
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Από τα αρχαία χρόνια, το μπαρμπούνι θεωρούνταν εκλεκτό ψάρι με ιδιαίτερα ακριβή τιμή. Ακόμα και σήμερα παραμένει ψάρι εκλεκτής νοστιμιάς, μιας και είναι ένα από τα λίγα ψάρια που όπως και να το μαγειρέψεις, θα σου χαρίσει απλόχερα τις γεύσεις του. Στο μάθημα αυτό προσεγγίζουμε τις βασικές τεχνικές μαγειρέματος και ανακαλύπτουμε ποια ταιριάζει καλύτερα στις γεύσεις μας, ενώ παράλληλα αναδεικνύουμε την κόκκινη (όσο πιο κόκκινη, τόσο πιο νόστιμο) και ευαίσθητη σάρκα του.
Ετοιμάζουμε μπαρμπούνι σοτέ, φούρνου γεμιστό με ελιές και πανέ με αμύγδαλο. Παράλληλα, συνοδεύουμε με τις σως που αρμόζει σε κάθε μια από τις παρασκευές. Κάθε παρασκευή αποτελεί ένα επιτηδευμένο πιάτο υψηλής εστίασης και οι γεύσεις του μπορούν να σταθούν επάξια δίπλα στα πιο μεγαλειώδη ψάρια της αγοράς.
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.