16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΙ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
15/03/2019 10:00   -   13:00
ΚΟΣΤΟΣ
από 70€ ΜΟΝΟ 34,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Μαγειρικής

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Γεωργαλά Μαρία
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
35
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Μαρτίου
  • Ψάρι
  • Επίπεδο Advanced
  • new
  • Θαλασσινά
ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΙ

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Από τα αρχαία χρόνια, το μπαρμπούνι θεωρούνταν εκλεκτό ψάρι με ιδιαίτερα ακριβή τιμή.  Ακόμα και σήμερα παραμένει ψάρι εκλεκτής νοστιμιάς, μιας και είναι ένα από τα λίγα ψάρια που όπως και να το μαγειρέψεις, θα σου χαρίσει απλόχερα τις γεύσεις του. Στο μάθημα αυτό προσεγγίζουμε τις βασικές τεχνικές μαγειρέματος και ανακαλύπτουμε ποια ταιριάζει καλύτερα στις γεύσεις μας, ενώ παράλληλα αναδεικνύουμε την κόκκινη (όσο πιο κόκκινη, τόσο πιο νόστιμο) και ευαίσθητη σάρκα του. 

Ετοιμάζουμε μπαρμπούνι σοτέ, φούρνου γεμιστό με ελιές και πανέ με αμύγδαλο.  Παράλληλα, συνοδεύουμε με τις σως που αρμόζει σε κάθε μια από τις παρασκευές. Κάθε παρασκευή αποτελεί ένα επιτηδευμένο πιάτο υψηλής εστίασης και οι γεύσεις του μπορούν να σταθούν επάξια δίπλα στα πιο μεγαλειώδη ψάρια της αγοράς.

 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΙ»!