ΣΟΛΟΜΟΣ COULIBIAC
- Αφιέρωμα Ιανουαρίου
- Θαλασσινά
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Μία συνταγή που προέρχεται από τις μεγάλες Βασιλικές εορτές των Ρώσων! Τόσο αγαπητή που ο διάσημος Chef Auguste Escoffier την δανείστηκε για να την μεταφέρει στις πιο κλασσικές γαλλικές παρασκευές.
Ο σολομός coulibiac (кулебя́ка kulebyáka) είναι μία πίτα από σφολιάτα ή μπριος με σολομό, ρύζι, αυγά, μανιτάρια, κρεμμύδια και άνηθο! Το σίγουρο είναι ότι για τουλάχιστον 2 αιώνες αποτελούσε μεγαλοπρεπές έδεσμα στα παλάτια της Μόσχας!!!
Στο μάθημα αναπαράγουμε την συνταγή με σύγχρονα δεδομένα και αποδεικνύουμε πως η κλασικότητα μπορεί να εκσυγχρονιστεί.
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.