16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

CUCCINA ROMANA

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
3/12/2018 09:30   -   12:30
ΚΟΣΤΟΣ
24,90€ για ένα άτομο
με κάρτα Ανεργίας 14,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Μαγειρικής

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Κατσαριώτης Νίκος
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
20
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Δεκεμβρίου
  • Εθνική Κουζίνα
CUCCINA ROMANA

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Τι τρώνε οι Ιταλοί στις οικογενειακές trattorias? Αντίθετα με όσα νομίζουμε, η Ιταλική Κουζίνα έχει ανεξερεύνητο εύρος… Τρία ιδιαίτερα πιάτα που συνιστούν ένα ολοκληρωμένο μενού και εξετάζονται από τις τεχνικές τους έως την γευστική ικανότητα να δένουν μεταξύ τους.

Για ορεκτικό ετοιμάζουμε τα suppli al telefono ή κροκέτες ρυζιού με μοτσαρέλα: Οι Ιταλοί περιγράφουν το supplì ως "al telefono" επειδή όταν  χωρίσετε στα δύο μία κροκέτα ρυζιού, σχηματίζονται μακριές χορδές μοτσαρέλας που τεντώνονται, σαν γραμμή παλιού τηλεφώνου. Αυτές οι νόστιμες ορεκτικές μπουκιές δημιουργήθηκαν αρχικά ως ένα απλό σνακ με το ριζότο που απομένει.

Για κυρίως ετοιμάζουμε το εκρηκτικό brasato di matale al latte, χοιρινό καρέ ψημένο σε γάλα που γεμίζει το στόμα από τις γεύσεις του και ολοκληρώνουμε με cannolis (έτοιμα) με κρέμα λεμονιού!

 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «CUCCINA ROMANA»!