16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

BLACKBERRY OPERA

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
2/11/2018 18:00   -   21:00
ΚΟΣΤΟΣ
από 60€ ΜΟΝΟ 29,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Ζωγράφος Γιάννης
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
35
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Νοεμβρίου
  • Τούρτα-Πάστα-Γλυκίσματα
BLACKBERRY OPERA

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Άλλο ένα πολύ ενδιαφέρον πάντρεμα στην ζαχαροπλαστική τέχνη… Σοκολάτα και Βατόμουρα... Πολλοί θα τα χαρακτήριζαν ίσως αταίριαστα αλλά εμείς σε αυτό το μάθημα αποδεικνύουμε πόσο ταιριαστός αλλά και λαχταριστός είναι ο συνδυασμός αυτός. Δημιουργούμε λοιπόν  από το μηδέν ένα molt κέικ όλο σοκολάτα, τόσο αρωματικό και πλούσιο σε γεύση που όμοιο του δεν θα έχετε ξαναδοκιμάσει… 

Ο  pastry chef  μας εκπαιδεύει σε τεχνικές για μπισκουί  joconde, με επικάλυψη  γκανάζ βατόμουρου και μαύρης σοκολάτας. Ολοκληρώνουμε με γκλασαρισμένη κρέμα μαύρου βατόμουρου. Μαθαίνουμε πώς να διαχειριζόμαστε σωστά τα βατόμουρα  με σκοπό να φτιάξουμε μια δεμένη σάλτσα από αυτά τα υπέροχα φρούτα και  να γαρνίρουμε το γλυκό μας.

 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «BLACKBERRY OPERA»!