16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

ΛΕΥΚΟ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΣΟΥΦΛΕ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
13/11/2018 10:30   -   13:30
ΚΟΣΤΟΣ
26,90€ για ένα άτομο
με κάρτα Ανεργίας 16,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Ζωγράφος Γιάννης
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
35
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Νοεμβρίου
  • Τεχνικά Ζαχαροπλαστικής
ΛΕΥΚΟ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΣΟΥΦΛΕ

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Αυτό δεν είναι γλυκό είναι το «μήλον της Έριδος». Κάπου το 1987, ο Γάλλος σεφ Jean-Georges Vongerichten, από αφηρημάδα έβγαλε από το φούρνο πιο νωρίς από ότι έπρεπε ένα κέικ που έψηνε. Όταν το δοκίμασε, αντί να φωνάξει «καταστροφή», φώναξε «εύρηκα». Όμως ο Jacques Torres, γνωστός και ως “ Mr.Chocolate” ισχυριζόταν πως ένας άλλος τριάστερος Γάλλος Chef, ο Michel Bras, προσπαθούσε δύο χρόνια  να πετύχει αυτό που παρουσιάστηκε σαν τυχαία ανακάλυψη. Και τελικά το κατάφερε, το 1981. Λίγο μας ενδιαφέρει το ποιος το έφτιαξε πρώτος!

 ο θέμα είναι ότι κάποιος το έφτιαξε και έκτοτε έγινε τεράστια εμπορική επιτυχία. Εκπαιδευόμαστε στις εξαιρετικές τεχνικές για τη παρασκευή ενός αφράτου και παχύρευστου σουφλέ με κρέμα και σοκολάτα. 

 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ΛΕΥΚΟ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΣΟΥΦΛΕ»!