ΛΕΥΚΟ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΣΟΥΦΛΕ
- Αφιέρωμα Νοεμβρίου
- Τεχνικά Ζαχαροπλαστικής
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Αυτό δεν είναι γλυκό είναι το «μήλον της Έριδος». Κάπου το 1987, ο Γάλλος σεφ Jean-Georges Vongerichten, από αφηρημάδα έβγαλε από το φούρνο πιο νωρίς από ότι έπρεπε ένα κέικ που έψηνε. Όταν το δοκίμασε, αντί να φωνάξει «καταστροφή», φώναξε «εύρηκα». Όμως ο Jacques Torres, γνωστός και ως “ Mr.Chocolate” ισχυριζόταν πως ένας άλλος τριάστερος Γάλλος Chef, ο Michel Bras, προσπαθούσε δύο χρόνια να πετύχει αυτό που παρουσιάστηκε σαν τυχαία ανακάλυψη. Και τελικά το κατάφερε, το 1981. Λίγο μας ενδιαφέρει το ποιος το έφτιαξε πρώτος!
ο θέμα είναι ότι κάποιος το έφτιαξε και έκτοτε έγινε τεράστια εμπορική επιτυχία. Εκπαιδευόμαστε στις εξαιρετικές τεχνικές για τη παρασκευή ενός αφράτου και παχύρευστου σουφλέ με κρέμα και σοκολάτα.
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.