16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

ΧΑΛΟΥΜΙ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
1/11/2018 10:30   -   13:30
ΚΟΣΤΟΣ
24,90€ για ένα άτομο
με κάρτα Ανεργίας 14,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Μαγειρικής

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Κατσαριώτης Νίκος
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
20
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Νοεμβρίου
  • Εθνική Κουζίνα
ΧΑΛΟΥΜΙ

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Το Κυπριακό χαλούμι είναι μία σεβαστή νοστιμιά που μπορεί να στηρίξει τόσος συνταγές μαγειρικής όσο και ζαχαροπλαστικής. Φρέσκο ή ωρίμανσης καταλαμβάνει την δική του θέση, μάλιστα όσο παλαιώνεται αποκτά πιο μεστή, πλούσια και αλμυρή γεύση. Δεδομένης της υφής και της ευκολίας του να συνδυάζεται με άλλα υλικά το χαλούμι χαρίζει εξαιρετικό φινίρισμα στις γεύσεις. Είτε φρέσκο, σωτέ ή σχάρας, με την καψαλισμένη κρούστα και την έντονη γεύση του, στο σεμινάριο αυτό εξετάζουμε τις δυνατότητές του σε ένα ολοκληρωμένο μενού.

Ετοιμάζουμε  τάρτα με χαλούμι, σπαράγγια και μπέικον για να δούμε πώς αντιδράει σε μία σύνθετη παρασκευή, το προσθέτουμε σε κλασσική σαλάτα με σύκα και τραγανό bacon, όπου οι φρουτώδεις γεύσεις συνταιριάζουν με τις ουμάμι και ετοιμάζουμε ένα εξαιρετικό κοτόπουλο με πάπρικα όπου το χαλούμι θα δώσει όλη την γεύση στο κρέας. 

 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ΧΑΛΟΥΜΙ»!