ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΚΑΡΟΝ & ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ
- Αφιέρωμα Νοεμβρίου
- Very Popular
- Επίπεδο Advanced
- Παραδοσιακά-Σιροπιαστά
- Σε Επανάληψη
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Δύο γλυκίσματα πολύ συναφή. Τα Ελληνικά macaron είναι παλιά μου τέχνη κόσκινο. Δηλαδή πριν ακόμα γίνουν μεγάλη μόδα τα γαλλικά macaron, τα κλασσικά ζαχαροπλαστεία της Αθήνας, εξειδικεύονταν στην τέχνη και στην νοστιμιά τους. Από την άλλη οι εργολάβοι αποτελούσαν πάντοτε το κέρασμα στα σπίτια.
Στόχος του σεμιναρίου να εκπαιδευτούμε στον χειρισμό της πάστας αμυγδάλου για να δημιουργήσουμε τα δύο κεράσματα. Η δυσκολία του εργολάβου έγκειται στην επιτυχία της συνταγής να αποδώσει μία ομοιόμορφη, βελούδινη και τραγανή παράλληλα αίσθηση που αφήνει η ψημένη αμυγδαλόπαστα με την φινετσάτη ολόφρεσκη γέμιση! Τραγανή πάστα από πούδρα αμυγδάλου, προσεχτικό κόψιμο με κορνέ, ψήσιμο όσο πρέπει και φινετσάτη γέμιση με διαφορετικές γεύσεις για τους λάτρεις του πιο νόστιμου γλυκίσματος. Για τα Ελληνικά μακαρόν, στηριζόμαστε στην παλιά συνταγή και αναπαραγάγουμε το γλύκισμα
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.