16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

KUALA CAKE ΒΥ EMMANOUEL ΗΑΜΟΝ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
29/10/2018 17:00   -   21:00
ΚΟΣΤΟΣ
από 72€ ΜΟΝΟ 36,50€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Ζωγράφος Γιάννης
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
35
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Οκτωβρίου
  • Τεχνικά Ζαχαροπλαστικής
KUALA CAKE ΒΥ EMMANOUEL ΗΑΜΟΝ

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Emmanuel Hamon, ένας από τους επιτυχημένους παγκόσμιους ζαχαροπλάστες. Έχει κερδίσει τον τίτλο του ως Pastry Chef, Chocolatier και Confectionner το 1987. Σήμερα είναι γνωστός για τις έξοχες δημιουργίες του που συνδυάζουν γεύση, σχεδιασμό και πρωτοτυπία. 

Το Kuala, είναι ένα cake με πολλές παρασκευές και φινετσάτους συνδυασμούς γεύσεων. Στις σύνθετες  τεχνικές  του μαθήματος εκτελούμε μια μυρωδάτη κρέμα καραμέλα, όπου θα δέσει με το φινετσάτο μπισκουί φιστικιού. Το επιδόρπιο ολοκληρώνεται με την έντονη γεύση μους σοκολάτας Arauca 70%, το διαφορετικό crème brulee αρωματισμένο με φυσική βανίλια και την επικάλυψη σοκολατένιου γλασαζ.

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «KUALA CAKE ΒΥ EMMANOUEL ΗΑΜΟΝ»!