ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΠΙΤΑ
- Αφιέρωμα Οκτωβρίου
- Special Edition
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Αφράτη και αρωματική, την λένε και πατσαβουρόπιτα γιατί η εκτέλεσή της είναι εύκολη σε αντίθεση με άλλες γλυκιές πίτες. Βασικό του υλικό το πορτοκάλι, τα αιθέρια έλαια του οποίου χρησιμοποιούνται πολύ στην ζαχαροπλαστική. Το φρούτο μπορεί να καταναλωθεί νωπό, σε χυμό αλλά και γλυκό του κουταλιού. Το φθινόπωρο έχει τα πιο έντονα αρώματα και είναι η καταλληλότερη επιλογή για ένα μάθημα που θα μας προσφέρει γνώσεις και γεύσεις.
Εκπαιδευόμαστε σε τεχνικές για την παρασκευή 3 διαφορετικών ειδών πορτοκαλόπιτας. Ακολουθούμε την κλασσική συνταγή με φύλλο κρούστας και γιαούρτι, αλλά και τις εναλλακτικές με φύλλο φεγετε και κρέμα πορτοκάλι, καθώς και την πιο βουτυράτη τάρτα με κρέμα πορτοκάλι και μαρέγκα.
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.