16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

ΝΟΡΔΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
15/10/2018 18:00   -   21:00
ΚΟΣΤΟΣ
από 54€ ΜΟΝΟ 26,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Μαγειρικής

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Καρακατσάνης Προκόπης
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
35
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Οκτωβρίου
  • Εθνική Κουζίνα
ΝΟΡΔΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Η Σκανδιναβία είναι ένα σύμπλεγμα χωρών που απαρτίζεται κυρίως από τη Δανία, Σουηδία, Νορβηγία και Φινλανδία και σε κάποιες περιπτώσεις την Ισλανδία, γνωστές και ως Νορδικές χώρες. Βασικό τους χαρακτηριστικό οι χαμηλές θερμοκρασίες και η θάλασσα της Βόρειας Ευρώπης. Είναι φυσικό λοιπόν τα μενού τους να περιλαμβάνουν ως επί τον πλείστον ψάρι, το οποίο μάλιστα είναι πιο οικονομικό σε σχέση με το κρέας. Με μακρά παράδοση από την εποχή των Βίκινγκς, το ψάρι ακολουθούσε τους πιο δημιουργικούς συνδυασμούς, κυρίως λόγω του περιορισμού σε υλικά, οπότε και οι συνταγές έπρεπε να παραμένουν ενδιαφέρουσες.

2 εξαιρετικά πιάτα αρκετά αγαπητά στην Σκανδιναβική χερσόνησο περιλαμβάνουν γεμισμένο σκουμπρί με βουτυρόγαλα, αγγούρι και άνηθο, το οποίο προσδίδει γεύση και λιπαρότητα (απαραίτητη) στην συνταγή, αλλά και μαριναρισμένες ρέγκες με παντζάρια, πράσα και χρένο.

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ΝΟΡΔΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ»!