MOKA BY JULIEN ALVAREZ
- Αφιέρωμα Σεπτεμβρίου
- Τεχνικά Ζαχαροπλαστικής
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Παγκόσμιος Ζαχαροπλάστης 2011 (Champion du Monde de Patisserie), o Julien Alvarez μας δίνει την δική του εκδοχή για μία τούρτα εξαιρετικών προδιαγραφών και σύνθετης διαδικασίας.
5 στιβαρές τεχνικές, 3 ώρες προετοιμασίας, 12 σκεύη και εργαλεία, 24 ώρες συντήρηση για να μας δώσουν 1 μοναδικό αποτέλεσμα. Ετοιμάζουμε croustillant éclat και pain de genes cafe, μαρμελάδα εσπεριδοειδών, crème mousseuse au chocolat au lait cafe, glacage Μεξικάνικου καφέ και Γαλλικής σοκολάτας Weiss. Η τούρτα ΜΟΚΑ αποτελεί την Ferrari των γλυκών γεύσεων στην ζαχαροπλαστική και αποτελεί τον λόγο που βραβεύτηκε ο Julien Alvarez!
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.