16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

ΚΕΦΤΕΔΕΣ INTERNATIONALE

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
27/09/2018 18:00   -   21:00
ΚΟΣΤΟΣ
από 50€ ΜΟΝΟ 24,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Μαγειρικής

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Κατσαριώτης Νίκος
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
20
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Σεπτεμβρίου
  • Εθνική Κουζίνα
ΚΕΦΤΕΔΕΣ INTERNATIONALE

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Απ’ άκρη σ’ άκρη, σε όλον τον κόσμο, οι λαοί φτιάχνουν κεφτεδάκια και τα απολαμβάνουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο! Κάθε μία κουλτούρα υπερασπίζεται την γευστική ανωτερότητα των συνταγών της και δεν επιτρέπει την σύγκριση με άλλα παρόμοια πιάτα.

Στο μικροσκόπιο του Chef, 3 μοναδικές συνταγές, επιλεγμένες λόγω της διαφορετικότητας τους, αλλά και της καταγωγής τους. Τα Σουηδικά κεφτεδάκια δεν είναι μία πρωτοτυπία του ΙΚΕΑ. Αντιθέτως οι Σκανδιναβοί έχουν τον τρόπο τους: Frikadeller για τους Δανούς, Kottbullar για τους Σουηδούς, Kjøttkaker για τους Νορβηγούς, ο κεφτές είναι κεφτές, η σάλτσα αλλάζει από την πληθωρική, κρεμώδη σε σάλτσα με φον σκούρο. Στο Νότο πάλι, οι Ισπανοί έχουν τα δικά τους Albondigas όπου η γέμιση μοιάζει αρκετά μιας και παραμένει η χρήση τυριού, αλλά πλέον η σάλτσα τομάτας γεμίζει από μπαχαρικά και εμπλουτίζει τους κεφτέδες. Δε θα το περιμένατε αλλά οι Κινέζοι έχουν την δική τους συνταγή, η οποία μάλιστα είναι αρκετά δημοφιλής. Οι Κινέζικοι κεφτέδες σε στυλ Char Siew ξεχωρίζουν από την γλυκόξινη, αρωματική σάλτσα τους και τα αρτύματα στο μείγμα τους κρέατος. Ένα υπέροχο μάθημα με πολλές τεχνικές και ιδέες! 

 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ΚΕΦΤΕΔΕΣ INTERNATIONALE»!