CHICKEN FAMOUS
- Αφιέρωμα Ιουνίου
- Κρέας
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Δύο διάσημα κοτόπουλα που αγαπήθηκαν για την πλούσια γεύση τους! Γεμιστά και τα δύο και με διαφορετικές παρασκευές στην μαγειρική! Το κοτόπουλο Κιέβου γνωστό και ως suprême de volaille à la Kiev προέρχεται από τις περιοχές της Ρωσίας, Πολωνίας και της Ουκρανίας. Παρασκευάζεται από φιλέτο κοτόπουλο άνευ οστού το οποίο γεμίζεται και πανάρεται πριν ψηθεί και γίνει τραγανό απέξω και τρυφερό γεμάτο χυμούς και νοστιμιά στο εσωτερικό του. Το κοτόπουλο Gordon Bleu είναι στην ουσία ένα σνίτσελ που έχει την καταγωγή του στην Ελβετία αρχές του 20ου αιώνα. Αυτό που το κάνει τόσο νόστιμο είναι ότι το τρυφερό φιλέτου του κοτόπουλου γεμίζεται με ελβετικό τυρί και ζαμπόν, πανάρεται σε παρμεζάνα και ψήνεται στον φούρνο μέχρι να βγάλει όλες τις νοστιμιές του. |
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.