16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

CHICKEN FAMOUS

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
26/06/2018 10:30   -   13:30
ΚΟΣΤΟΣ
24,90€ για ένα άτομο
με κάρτα Ανεργίας 14,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Μαγειρικής

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Κατσαριώτης Νίκος
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
20
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Ιουνίου
  • Κρέας
CHICKEN FAMOUS

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Δύο διάσημα κοτόπουλα που αγαπήθηκαν για την πλούσια γεύση τους! Γεμιστά και τα δύο και με διαφορετικές παρασκευές στην μαγειρική! Το κοτόπουλο Κιέβου γνωστό και ως suprême de volaille à la Kiev προέρχεται από τις περιοχές της Ρωσίας, Πολωνίας και της Ουκρανίας. Παρασκευάζεται από φιλέτο κοτόπουλο άνευ οστού  το οποίο γεμίζεται και πανάρεται πριν ψηθεί και γίνει τραγανό απέξω και τρυφερό γεμάτο χυμούς και νοστιμιά στο εσωτερικό του.

Το κοτόπουλο Gordon Bleu είναι στην ουσία ένα σνίτσελ που έχει την καταγωγή του στην Ελβετία αρχές του 20ου αιώνα. Αυτό που το κάνει τόσο νόστιμο είναι ότι το τρυφερό φιλέτου του κοτόπουλου γεμίζεται με ελβετικό τυρί και ζαμπόν, πανάρεται σε παρμεζάνα και ψήνεται στον φούρνο μέχρι να βγάλει όλες τις νοστιμιές του.

 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «CHICKEN FAMOUS»!