16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

FROM FRANCE TO ITALY

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
24/05/2018 18:00   -   21:00
ΚΟΣΤΟΣ
από 60€ ΜΟΝΟ 29,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Μαγειρικής

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Κατσαριώτης Νίκος
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
35
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Μαΐου
  • Ξεχωριστές Γεύσεις
FROM FRANCE TO ITALY

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Τρεις εκτελέσεις συνταγών που μας εισάγουν στην χρήση τεχνικών από δύο χώρες που χάρισαν τα φώτα τους στην παγκόσμια γαστρονομία. Μία δημιουργική πρόταση με Γαλλικές και Ιταλικές επιρροές που στόχο έχει να εμπλουτίσει τις γνώσεις και να προσφέρει ιδέες για εξαιρετικά μενού. 

Ζυμώνουμε και ψήνουμε ιταλικό ψωμί σε κοτσίδα γεμισμένο με χειροποίητη, ιδιαίτερα αρωματική πέστο. Eτοιμάζουμε δροσερή σαλάτα με μεικτά φρέσκα σαλατικά mesclun, φιλέτα εσπεριδοειδών, μορταδέλα, γραβιέρα και ψητά φουντούκια και τέλος παρασκευάζουμε την αγαπημένη πουλάδα en cocotte με φρικασέ καραμελωμένου μπέικον, εσαλότ, μανιτάρια και χυμό ψητού! Ένα μάθημα-πρόκληση για τον ουρανίσκο μας!

 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «FROM FRANCE TO ITALY»!