ΙΝΔΙΚΟ
- Αφιέρωμα Μαΐου
- Εθνική Κουζίνα
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Κουζίνα των «αισθήσεων και των αρωμάτων», με βασικά γνωρίσματα τα τα φρέσκα αρωματικά και τα φρούτα, η Ινδική Κουζίνα κρύβει μαγειρικά μυστήρια.
Σε αυτό το γαστρονομικό ταξίδι θα μαγειρέψουμε ένα αξιοζήλευτο μενού: για ορεκτικό εκπαιδευόμαστε στην παρασκευή μικρών samosas τα οποία γεμίζονται με τηγανιτά κρεμμύδια, καρότα, λάχανο, τσίλι και μπαχαρικά.
Μαθαίνουμε επίσης την βασική συνταγή με κοτόπουλο tikka και γιαούρτι και πώς μαγειρεύουμε το παραδοσιακό ρύζι biryanni. Το μάθημα ολοκληρώνει η προετοιμασία επιδορπίου από tempura φρούτων.
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.