16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΟ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
10/05/2018 18:00   -   21:00
ΚΟΣΤΟΣ
από 60€ ΜΟΝΟ 29,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Μαγειρικής

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Κατσαριώτης Νίκος
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
35
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Μαΐου
  • Εθνική Κουζίνα
ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΟ

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Η αιγυπτιακή κουζίνα είναι ιδιαίτερα αγαπητή, ιδιαίτερα για τους χορτοφάγους. Η ακρίβεια στο κρέας, από τα πολύ παλιά χρόνια, οδήγησε τους Αιγύπτιους στο να δημιουργήσουν μία Κουζίνα με βάση τα λαχανικά. Συχνά, ωστόσο το βραστό κρέας του κουνελιού, της πάπιας ή του περιστεριού χρησιμοποιείται ως ζωμός για σούπες.       

Εξίσου γευστικά, τα αιγυπτιακά επιδόρπια θυμίζουν πολύ τα ανατολικά μεσογειακά επιδόρπια. Στο μάθημα μαγειρεύουμε την περίφημη μολοχία από τον Adam Levay, executive chef στο Four Seasons Resort Sharm El Sheikh της Αιγύπτου, κόφτα (κεφτεδάκια) με σαλάτα babaganoush, καθώς και ένα από τα πιο δημοφιλή αιγυπτιακά γλυκά, το basbousa, η Ελληνική παραλλαγή του ραβανί. 

 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΟ»!