ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΟ
- Αφιέρωμα Μαΐου
- Εθνική Κουζίνα
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Η αιγυπτιακή κουζίνα είναι ιδιαίτερα αγαπητή, ιδιαίτερα για τους χορτοφάγους. Η ακρίβεια στο κρέας, από τα πολύ παλιά χρόνια, οδήγησε τους Αιγύπτιους στο να δημιουργήσουν μία Κουζίνα με βάση τα λαχανικά. Συχνά, ωστόσο το βραστό κρέας του κουνελιού, της πάπιας ή του περιστεριού χρησιμοποιείται ως ζωμός για σούπες.
Εξίσου γευστικά, τα αιγυπτιακά επιδόρπια θυμίζουν πολύ τα ανατολικά μεσογειακά επιδόρπια. Στο μάθημα μαγειρεύουμε την περίφημη μολοχία από τον Adam Levay, executive chef στο Four Seasons Resort Sharm El Sheikh της Αιγύπτου, κόφτα (κεφτεδάκια) με σαλάτα babaganoush, καθώς και ένα από τα πιο δημοφιλή αιγυπτιακά γλυκά, το basbousa, η Ελληνική παραλλαγή του ραβανί.
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.