ΜΑΡΙΝΑΔΕΣ ΓΙΑ ΚΡΕΑΣ
- Αφιέρωμα Μαρτίου
- Τεχνικές
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Το μάθημα εξετάζει τεχνικές για μαρινάδες και πως θα δώσετε ένταση και γεύση στα κρέατα σας.
Το μαρινάρισμα είναι η προεργασία συνδυασμού καρυκεύματος και αρτύματος, κυρίως των κρεατικών. Ανάλογα με την τεχνική που ακολουθούμε και το αποτέλεσμα που επιθυμούμε δίνει ένταση ή ενυδάτωση ή/και γεύση στο ψήσιμο, ενώ παράλληλα μαλακώνει το κρέας, προετοιμάζοντας το ομοιόμορφο ψήσιμο του.
Εκπαιδευόμαστε σε τεχνικές για μαρινάδες για κοτόπουλο, παϊδάκια, μαρινάδα γιαουρτιού και στιγμής που χαρίζουν μια καλλιτεχνική πινελιά με φίνο, πλούσιο και αρωματικό αποτέλεσμα.
Εκπαιδευτής Chef: Νίκος Κατσαριώτης Πόντοι ΜΜ : 35 ή 20 με κάρτα ανεργίας
*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.