ΤΟΥΡΤΑ ΚΡΕΠΑ
- Αφιέρωμα Φεβρουαρίου
- Τούρτα-Πάστα-Γλυκίσματα
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Αλλεπάλληλες και πολλαπλές στρώσεις κρέπας, ενδιάμεσα λαχταριστή κρέμα πορτοκάλι και πλούσια μους σοκολάτας, δημιουργούν μία διαφορετική τούρτα. Οι Γάλλοι την ονομάζουν “Mille Crêpe” και για την επιτυχή ολοκλήρωσή της απαιτούνται τουλάχιστον 30 φύλλα κρέπας.
Στο μάθημα αυτό εκπαιδευόμαστε στον βασικό χυλό κρέπας και στο σωστό ψήσιμό της το οποίο θα μας δώσει τα ομοιόμορφα φύλλα, αλλά και στην κρέμα και την μους που θα εμπλουτίσει την λαχταριστή τούρτα.
Εκπαιδευτής Chef: Γιάννης Ζωγράφος Πόντοι ΜΜ :20
*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.