Carnitas & Tostadas
- Αφιέρωμα Απριλίου
- Very Popular
- Ξεχωριστές Γεύσεις
- Επίπεδο Basics
- new
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Carnitas σημαίνει «λίγο κρέας» και είναι γέμιση που χρησιμοποιείται σε πιάτα της Μεξικάνικης Κουζίνας. Στο παραδοσιακό Carnitas χρησιμοποιείται κάθε κομμάτι του χοίρου από τα μάγουλα ως την ουρά, χαρακτηριστικό α λα Mexican way. Στο μάθημα θα δείξουμε τη τεχνική για την ετοιμασία της μεξικάνικης τορτίγιας για tacos και θα παρασκευάσουμε μια λαχταριστή γέμιση για carnitas: με τρυφερό και ζουμερό κρέας ξεψαχνισμένο και σιγομαγειρέμενο με σάλτσα γουακαμόλε. Τα Tostadas από την άλλη είναι μια ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα επιλογή. Η διαφορά του από τα Carnitas? Η deep fried ζύμη σε σχήμα μπολ με σκοπό να αγκαλιάσει αρμονικά την λαχταριστή γέμιση λαχανικών με σάλτσα από πιπεριές jalapenos!
Εκπαιδευτής Chef: Νίκος Μακρυμίχαλος Πόντοι ΜΜ: 20 ή 16 με κάρτα ανεργίας
*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.