16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

Αυγά

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
19/04/2017 11:00   -   14:00
ΚΟΣΤΟΣ
από 45€ ΜΟΝΟ 22,90€ για ένα άτομο
με κάρτα Ανεργίας 12,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Μαγειρικής

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Κατσαριώτης Νίκος
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
20
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Απριλίου
  • Very Popular
  • Επίπεδο Basics
  • new
  • Τεχνικές
Αυγά

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Το αυγό εκτός από γευστικό είναι και ιδιαιτέρως θρεπτικό για τον οργανισμό μας αποτελεί ένα από τα πιο βασικά μαθήματα της μαγειρικής Τέχνης. Απολαμβάνουμε λοιπόν  τα αγαπημένα μας αυγά σε μοναδικές τεχνικές που θα απογειώσουν τις συνταγές που θα δημιουργήσουμε! Αυγά τεχνικής τεχνικής μουλέ (φόρμας) με κρέμα σπανάκι, αυγά τεχνικής sur le plat,  αυγά τεχνικής en cocotte, αλλά και τηγανιτά με 2 διαφορετικές εκδοχές, την Γαλλική και την Ελληνική. Το μάθημα αυτό είναι σημαντικό τόσο για την προετοιμασία ενός ιδανικού πρωινού, όσο και για την χρήση τους στην μαγειρική.

Εκπαιδευτής Chef: Νίκος Κατσαριώτης                 Πόντοι ΜΜ: 20 ή 16 με κάρτα ανεργίας

 

*Οι φωτογραφίες των μαθημάτων στο site είναι ενδεικτικές 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «Αυγά»!