Αυγά
- Αφιέρωμα Απριλίου
- Very Popular
- Επίπεδο Basics
- new
- Τεχνικές
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Το αυγό εκτός από γευστικό είναι και ιδιαιτέρως θρεπτικό για τον οργανισμό μας αποτελεί ένα από τα πιο βασικά μαθήματα της μαγειρικής Τέχνης. Απολαμβάνουμε λοιπόν τα αγαπημένα μας αυγά σε μοναδικές τεχνικές που θα απογειώσουν τις συνταγές που θα δημιουργήσουμε! Αυγά τεχνικής τεχνικής μουλέ (φόρμας) με κρέμα σπανάκι, αυγά τεχνικής sur le plat, αυγά τεχνικής en cocotte, αλλά και τηγανιτά με 2 διαφορετικές εκδοχές, την Γαλλική και την Ελληνική. Το μάθημα αυτό είναι σημαντικό τόσο για την προετοιμασία ενός ιδανικού πρωινού, όσο και για την χρήση τους στην μαγειρική.
Εκπαιδευτής Chef: Νίκος Κατσαριώτης Πόντοι ΜΜ: 20 ή 16 με κάρτα ανεργίας
*Οι φωτογραφίες των μαθημάτων στο site είναι ενδεικτικές
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.