Η Άνοιξη στα καλυτερά της
- Αφιέρωμα Απριλίου
- Very Popular
- Επίπεδο Basics
- new
- Τεχνικές
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Σε ένα μάθημα με ανοιξιάτικο αέρα και διάθεση μαθαίνουμε βήμα προς βήμα πώς να αξιοποιήσουμε σωστά αγαπημένα λαχανικά που βρίσκουμε απλόχερα στην Ελληνική γη αυτήν την εποχή του χρόνου. Μια παλέτα υλικών πλούσια σε γεύσεις και αρώματα, μας προδιαθέτει να καταπιαστούμε και να δημιουργήσουμε μοναδικά πιάτα. Ξεκινάμε με ένα ριζότο λαχανικών με σπαράγγια, φρέσκα κουκιά και αρακά. Συνεχίζουμε με μια δημιουργική συνταγή με κοτόπουλο ψητό με λεμονάτες αγκινάρες και πράσινες ελιές. Διδασκόμαστε στην σωστή τεχνική για να μπορούμε να διαχειριστούμε τις αγκινάρες και φτιάχνουμε μια υπέροχη συνταγή που ξεφεύγει από τις κλασσικά ελληνικά λαδερά, και αναδεικνύει τις δυνατότητες της αγκινάρας ως συνοδευτικό για όλων των ειδών τα πιάτα με κρέας.
Εκπαιδευτής Chef: Μαδιανός Γιώργος Πόντοι ΜΜ: 20
*Οι φωτογραφίες των μαθημάτων στο site είναι ενδεικτικές
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.