16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

Η Άνοιξη στα καλυτερά της

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
28/04/2017 18:00   -   21:00
ΚΟΣΤΟΣ
από 50€ ΜΟΝΟ 24,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Μαγειρικής

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Μαδιανός Γιώργος
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
20
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Απριλίου
  • Very Popular
  • Επίπεδο Basics
  • new
  • Τεχνικές
Η Άνοιξη στα καλυτερά της

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Σε ένα μάθημα με ανοιξιάτικο αέρα και διάθεση μαθαίνουμε βήμα προς βήμα πώς να αξιοποιήσουμε σωστά αγαπημένα λαχανικά που βρίσκουμε απλόχερα στην Ελληνική γη αυτήν την εποχή του χρόνου. Μια παλέτα υλικών πλούσια σε γεύσεις και αρώματα, μας προδιαθέτει να καταπιαστούμε και να δημιουργήσουμε μοναδικά πιάτα. Ξεκινάμε με ένα ριζότο λαχανικών με σπαράγγια, φρέσκα κουκιά και αρακά. Συνεχίζουμε με μια δημιουργική συνταγή με κοτόπουλο ψητό με λεμονάτες αγκινάρες και πράσινες ελιές. Διδασκόμαστε στην σωστή τεχνική για να μπορούμε να διαχειριστούμε τις αγκινάρες και φτιάχνουμε μια υπέροχη συνταγή που ξεφεύγει από τις κλασσικά ελληνικά λαδερά, και αναδεικνύει τις δυνατότητες της αγκινάρας ως συνοδευτικό για όλων των ειδών τα πιάτα με κρέας.

Εκπαιδευτής Chef: Μαδιανός Γιώργος            Πόντοι ΜΜ: 20 

*Οι φωτογραφίες των μαθημάτων στο site είναι ενδεικτικές 

 

 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «Η Άνοιξη στα καλυτερά της»!