16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

Chicago Mini Cakes

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
28/04/2017 18:00   -   21:00
ΚΟΣΤΟΣ
από 50€ ΜΟΝΟ 24,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Ζωγράφος Γιάννης
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
20
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Απριλίου
  • Very Popular
  • Επίπεδο Basics
  • new
Chicago Mini Cakes

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Στο άκουσμα της λέξης Chicago o νούς μας πάει στο προφανές, στην πόλη των ανέμων, αλλά και στο αμαρτωλό παγωτό… ανάμνηση των παιδικών χρόνων! Εμπνεόμαστε από αυτό και δημιουργούμε μια λαχταριστή τούρτα Chicago σε ένα μάθημα γεμάτο τεχνικές και tips. Με την καθοδήγηση του Pastry Chef μας, ξεκινάμε με αρωματικό και αφράτο παντεσπάνι σοκολάτας, συνεχίζουμε δημιουργώντας ανάλαφρη mousse σοκολάτας, και ολοκληρώνουμε με βελούδινη κρέμα σοκολάτας. Πως θα απογειώσουμε ακόμα αυτήν την γεύση? Μα φυσικά δημιουργώντας πραγματικά ηφαίστεια σοκολάτας υπεύθυνα για τις γευστικές εκρήξεις που θα ακολουθήσουν.  

Εκπαιδευτής Chef: Γιάννης Ζωγράφος       Πόντοι ΜΜ :20

*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «Chicago Mini Cakes»!