Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Στις ασπρόμαυρες φωτογραφίες του 1915, από τα κλασσικά γαλακτοπωλεία μέχρι σήμερα, οι εποχές αλλάζουν, η γεύση και η απλότητα του αμυγδάλου παραμένει σταθερή αξία.
Για όσους η σοκολάτα δεν είναι η γεύση που τους ταιριάζει, το μάθημα Nougatine προσφέρει έναν ολοκληρωτικά διαφορετικό συνδυασμό υλικών.
Στο μάθημα αυτό γνωρίστε τεχνικές για ένα επιδόρπιο εκλεπτυσμένο και συνθέστε ένα εύγευστο γλυκό με μπισκουί αμυγδάλου, φύλλα νουγκατίνας, κρέμα πατισιέ και κρέμα σαντιγί.
Το σεμινάριο διεξάγεται εξ αποστάσεως - webinar με δυνατότητα διάδρασης με τον σεφ, όπου θα είναι εκεί να καλύψει όλες τις ερωτήσεις σας.