Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
100% σοκολάτα σε ένα μάθημα που αποδεικνύει την ανωτερότητα της μέσα από προσεκτικά επιλεγμένες ποικιλίες σοκολάτας. Η διαφορετική ποσόστωση σε κάθε στρώση του σοκολατένιου επιδορπίου παρουσιάζει μία διαφορετική γευστική παλέτα!
Στις τεχνικές διαδικασίες του μαθήματος:
Μπισκουί μπράουνι πικρής σοκολάτας 85%, μους 75% σοκολάτα,
κρεμε μπρουλέ 70% σοκολάτα, μπισκουί στρέζελ,
μαύρο γλάσο σοκολάτας 70%.
100% σοκολάτα σε αυτό το μάθημα όπου θα μπορέσουμε να εντρυφήσουμε και να γευτούμε τις διαφορές στην γεύση και στην υφή που έχει το κάθε είδος σοκολάτας ανάλογα με την περιεκτικότητα του σε κακαόμαζα.
Το σεμινάριο διεξάγεται εξ αποστάσεως - webinar με δυνατότητα διάδρασης με τον σεφ, όπου θα είναι εκεί να καλύψει όλες τις ερωτήσεις σας.
Προσφορά +10 επιπλέον Πόντοι στην Κάρτα Μέλους σας