Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Κριτσίνια, προϊόντα αρτοποιίας που παρασκευάζονται κατά τρόπο παρόμοιο με το ψωμί. Πιστεύεται ότι ξεκίνησαν το 1643, όταν ένας ηγούμενος της Φλωρεντίας περιέγραψε ένα μακρόστενο και λεπτόκοκκο ψωμί που κατασκευάστηκε σε μια πόλη έξω από το Τορίνο. Από τότε έχει γίνει η ιδανική ιδέα για σνακ στο γραφείο, στο σχολείο και σε κάθε εκδρομή.
Σε αυτό το μάθημα θα δημιουργήσουμε κριτσίνια:
1) Με χαρούπι
2) Με καρότο
3) Με σπανάκι
4) Με ελιά
Το πιο σημαντικό στα κριτσίνια είναι να διατηρηθούν τραγανά και φρέσκα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Με το σωστό ψήσιμο και την κατάλληλη συνταγή στόχος μας να το πετύχουμε.
Το σεμινάριο διεξάγεται εξ αποστάσεως - webinar με δυνατότητα διάδρασης με τον σεφ, όπου θα είναι εκεί να καλύψει όλες τις ερωτήσεις σας.