Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Ένα σεμινάριο που μας εκπαιδεύει στη σωστή χρήση μαχαιριού και στις τεχνικές κοπής. Απαντάει σε καίρια ερωτήματα όπως ποια είναι τα διαφορετικά είδη των μαχαιριών, αλλά και πώς τα χειριζόμαστε. Επίσης, μαθαίνουμε τις βασικές τεχνικές κοπής, βήμα προς βήμα, με την φιλοσοφία της επαγγελματικής γαστρονομίας. Γιατί ομοιόμορφη κοπή οδηγεί σε ομοιόμορφο μαγείρεμα.
Στις κοπές παρουσιάζοντας: καρέ, ροδέλες, hache, emince, a la paysanne, escalope, julienne, brunoise, concasser, chiffonade κ.α
Στο υλικό του σεμιναρίου εκτός από τις σημειώσεις λαμβάνετε και το εγχειρίδιο μαχαιριών.
Το σεμινάριο διεξάγεται εξ αποστάσεως - webinar με δυνατότητα διάδρασης με τον σεφ, όπου θα είναι εκεί να καλύψει όλες τις ερωτήσεις σας.