Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Al Rosto – μία τεχνική ψητού που έχει αγαπηθεί παγκοσμίως, αφού κανονικά όσο πιο αργά ψήνεται… τόσο πιο νόστιμο γίνεται! Στο σεμινάριο παρουσιάζεται ο τρόπος για να δέσουμε το χοιρινό, καθώς και η τεχνική για ζουμερό ψητό με τραγανή κρούστα, μία πρακτική που απαιτεί μαεστρία.
Επιπλέον ετοιμάζουμε μίγμα για κρούστα από μπαχαρικά και τυλίγουμε σε αυτή το κομμάτι κρέατος που έχουμε επιλέξει. Γαρνίρουμε με σάλτσα από τους ζωμούς του κρέατος και συνοδεύουμε με γλασέ αχλάδια, καρότα και πατάτες. (εξασκούμε τις τεχνικές σωτέ, γαρνιτούρα αρωματική, ψητό φούρνου, σάλτσα ψητού)
Επιπλέον η κλασσική τεχνική της πουτίγκας Yorkshire που αποτελεί μία απίστευτη λιχουδιά η οποία συνδυάζεται έντεχνα με το κυριακάτικο ψητό στην Ευρώπη. Το σεμινάριο ολοκληρώνει η πουτίγκα σοκολάτας σε κούπα!
Το σεμινάριο διεξάγεται εξ αποστάσεως - webinar με δυνατότητα διάδρασης με τον σεφ, όπου θα είναι εκεί να καλύψει όλες τις ερωτήσεις σας.