Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Οι τάρτες είναι ένα μοναδικής επινόησης έδεσμα μιας και επιδέχονται αμέτρητες παραλλαγές στις γεμίσεις τους.
Αυτή η ανοιχτή πίτα που αποτελείται από άγλυκη, πλούσια ζύμη, εύθρυπτη, αλλά γεμάτη και βιυτυράτη, μας έχει δώσει αγαπημένες τάρτες, κις και πίτες.
Στο μάθημα αυτό εκπαιδευόμαστε σε 3 διαφορετικές τάρτες από την ζύμη που της δίνει την γεύση και την ιδανική υφή έως τις γεμίσεις τους:
με σφολιάτα*, λαχανικά εποχής, αλλαντικά και τυριά
με ζύμη φονσέ, κλασσική quiche με κρεμμύδια
με φύλλο (gallet) με με μανιτάρια (appareil royale)
*με έτοιμη ζύμη