Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Τρία πολύ ενδιαφέροντα ζυμάρια που μας δίνουν την υπεροχή στο ψωμί! Ελαφρώς υπόξινη γεύση, γεμάτα και μεγαλειώδη, τα ψωμιά με προζύμι έχουν μία ιδιαίτερη τεχνογνωσία στην παρασκευή τους.
Σκοπός του σεμιναρίου είναι να εμβαθύνει στις τεχνικές παραγωγής ψωμιού (τεχνογνωσία υλικών, ζύμωμα, πλάσιμο, ψήσιμο) με προζύμι, εμβαθύνοντας στα sourdough μακράς διαρκείας Αμερικάνικου τύπου, στα ψωμιά με προζύμι Ελληνικού τύπου και στο επτάζυμο.
Μέσα από τη διαδραστική συμμετοχή των εκπαιδευομένων στις διαδικασίες προετοιμασίας και εκτέλεσης των συνταγών, κάνουμε κατανοητή τόσο την τροφογνωσία, όσο και την τεχνογνωσία μέσα από τις τεχνικές αρτοποίησης ψωμιών αργής ωρίμασης.
Ελάχιστη Συμμετοχή 4 άτομα