Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Ότι δίνει γεύση στα σοκολατάκια έχει σχέση κυρίως με την ποιότητα της σοκολάτας, το στρώσιμο της και το φίνο γέμισμα της.
Το μάθημα αυτό έχει στόχο να μας εκπαιδεύσει σε γεμίσεις με λικέρ και πώς αυτές δένουν υπέροχα με την χροιά της σοκολάτας.
Επιλέγουμε 3 είδη σοκολάτας με κουβερτούρα, γάλακτος και λευκή, στρώνουμε και γεμίζουμε καθεμία με κεράσια, ξηρούς καρπούς και μέλι, αφήνοντας το λικέρ να μαρινάρει τις γεύσεις.
Ελάχιστη Συμμετοχή 4 άτομα