Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Υπάρχουν αμέτρητες συνταγές και κατηγορίες κέικ, βασισμένες στα συστατικά, στις τεχνικές και στην μορφή τους.
Ένα τέλειο κέικ μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο από ένα «επαγγελματία» που ακολουθεί ακριβώς τις οδηγίες της συνταγής. Τα υλικά και η σχέση τους είναι έτσι ορισμένα ώστε να κρατάνε ισορροπία σαν μια χημική φόρμουλα.
Σε αυτό το μάθημα εκπαιδευόμαστε σε 2 λαχταριστά αρωματικά γεμιστά cakes:
Ετοιμάζουμε Cake με αφράτη κρέμα καραμέλα και επικάλυψη γκανάζ σοκολάτα αλλά το κλασσικό baron cake με στρώσεις ζελεδένια blueberries jam και επικάλυψη γυαλιστερή γκανάζ μαύρη σοκολάτα
Επιπλέον ανακαλύπτουμε τόσο τεχνικές πληροφορίες όπως πόσο σημαντικό ρόλο παίζουν τα υλικά, το χτύπημα ή το ψήσιμο στην απόδοση της γεύσης και της υφής ενός καλοψημένου cake.
Η σωστή εκτέλεση δεν είναι θέμα «μυστικών», αλλά περισσότερο σωστής τεχνικής.