Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Ένα entremet εμπνευσμένο από το κλασσικό Neapolitan παγωτό με 3 διαφορετικές στρώσεις κρέμας.
Σε αυτό το τεχνικό μάθημα θα εξασκηθούμε σε δύο διαφορετικά μπισκουί (σαν φαρίν και κουγιέρ με κομμάτια φρούτων), τα οποία γεμίζουν ενδιάμεσα οι κρέμες σοκολάτας, βανίλιας Μαδαγασκάρης και φρούτων του δάσους. Η επικάλυψη του entremet γίνεται με αρωματικό ζελέ κόκκινων φρούτων.
Μια νέα ιδέα για επαγγελματίες στον χώρο εστίασης
Το σεμινάριο διεξάγεται εξ αποστάσεως - webinar με δυνατότητα διάδρασης με τον σεφ, όπου θα είναι εκεί να καλύψει όλες τις ερωτήσεις σας.