Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Τεχνικό σεμινάριο τάρτας στο οποίο τελειοποιούμε κάθε διαδικασία ξεχωριστά προκειμένου να συνθέσουμε μία άψογα ισορροπημένη τάρτα!
5 τεχνικές ζαχαροπλαστικης: Απόλυτα τραγανή και εύθρυπτη σαμπλέ αμυγδάλου κανέλας, αφράτη κρέμα αμυγδάλου αρωματισμένη με μαύρο ρούμι, βελούδινο cremeaux πικρής 70% σοκολάτας και πανακότα μόκα.
Η τάρτα επικαλύπτεται με μαύρο καθρέφτη.