Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Ένα σεμινάριο για την χειροποίητη δημιουργία μαντολάτου/νουγκάτ. Γλυκίσματα που παρασκευάζονται με ζάχαρη ή μέλι, ψημένους ξηρούς καρπούς, χτυπημένα ασπράδια αυγών και καμία φορά ζαχαρωμένα φρούτα.
Εκπαιδευόμαστε στον βασικό τύπο μαντολάτου, παρότι στην παγκόσμια αγορά βρίσκουμε και άλλους: το λευκό μαντολάτο, mandorlato ή torrone στην Ιταλία και turrón στην Ισπανία, το σκούρο μαντολάτο νουγκά noir στα γαλλικά και το Βιεννέζικο ή γερμανικό μαντολάτο που είναι σοκολάτα και πραλίνα.
Φλωρεντίνες, υπέροχες, δαντελένιες, τραγανές με αμύγδαλο, βούτυρο και μέλι. Δεν υπάρχουν λόγια για αυτό το κλασσικό επιδόρπιο που δεν λείπει από κανένα ζαχαροπλαστείο.