Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Pork Hamonado, το παραδοσιακό πιάτο από τις Φιλιππίνες με χοιρινό κρέας και γλυκιά σάλτσα με ανανά. Επίσης γνωστό και ως jamónado, endulsado, endulzado.
Αποτελεί ένα πιάτα απαράμιλλης νοστιμιάς αφού ο ανανάς γλασάρεται και καραμελώνεται για να δανείσει τα γλυκά υγρά του στο χοιρινό που σιγομαγειρεύεται. Ο συνδυασμός του τρυφερού χοιρινού κρέατος με την γλυκιά αλμυρή σάλτσα πάνω από το αφράτο, αχνιστό ρύζι ατμού είναι μια απόλαυση.
Το σεμινάριο αναλύει κάθε λεπτομέρεια του πιάτου αυτού: από το μέρος του χοιρινού που θα πρέπει να επιλέξουμε, το μαρινάρισμα και την τεχνική που χρησιμοποιούμε για να αποκτήσει το πιάτο μας τον γευστικό χαρακτήρα του, την τεχνική του ανανά και την παρασκευή του αχνιστού ρυζιού.