Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Κλασσικά και Αγαπημένα… Μαθαίνουμε τεχνικές για τρία διαφορετικά είδη παναρίσματος και δημιουργούμε τις δικές μας μοναδικές συνταγές από χοιρινό σνίτσελ, μοσχαρίσιο εσκαλόπ, και κοτολέτες αρνιού. Συνοδεύουμε με πατάτες ατμού σε βούτυρο maitre d’ hotel καθώς εκπαιδευόμαστε και στην τεχνική για αφράτο και βουτυρένιο πουρέ πατάτας. Τα πιάτα μας πλαισιώνονται με σως που παίρνει όλη την γευση της από τους χυμούς ψησίματος του κρέατος.
Ένα μάθημα γεμάτο υπέροχες πληροφορίες και διαδικασίες από την αρχή μέχρι το τέλος!
Το σεμινάριο θα γίνει εξ αποστάσεως - webinar με δυνατότητα επικοινωνίας με τον σεφ μας, όπου θα είναι εκεί να καλύψει όλες τις ερωτήσεις σας.