Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Επικεντρωνόμαστε στην εκλεκτή ντελικάτη γεύση της γαρίδας και στην ιδιαίτερη μαγειρική της. Ανάμεσα στις παρασκευές του μαθήματος, ετοιμάζουμε εξωτικές γαρίδες με κρέμα γάλακτος, μπράντι και ταμπάσκο, γαρίδες μεσογειακής παλέτας με σκόρδο, μαϊντανό και τομάτα, αρωματισμένες με κρασί και δεντρολίβανο και τέλος τις κλασσικές γαρίδες Cocktail.
Εκπαιδευόμαστε πώς να αποδίδουμε στο μέγιστο την γεύση αυτού του θαλασσινού εδέσματος, στους σωστούς χρόνους ψησίματος, καθώς και στις γαρνιτούρες που το αναδεικνύουν !